Välkommen till oss

på Dentis

Dentis Group är det sammanslagna namnet för våra
två systerkliniker i Sigtuna kommun.

Klinikerna som är belägna på Silvertorget i Stadsängarna (Sigtuna) och vid Valsta Centrum (Märsta) erbjuder den mest kvalitativa och moderna tekniken inom tandvård.  


Snabba tider vid akut tandvärk,
med största möjliga service och kvalitet
.Invigningserbjudande!

20% rabatt på undersökningar i

Stadsängarnas Tandläkarklinik

Erbjudandet giltigt t.o.m. 31/12-2020

Våra kliniker

Vårt hjärta och fäste ligger i Märsta & Sigtuna med fler systerkliniker i sikte.

Stadsängarnas Tandläkarklinik är en andra generationens klinik, en dotterklinik till Valsta Tandläkarklinik, som slog upp dörrarna sep-2020.

Kliniken består av fullt utrustade behandlingsrum och ytterligare ett behandlingsrum för estetisk verksamhet inom laser.


Valsta Tandläkarklinik startades nov-2004 och består idag av fullt utrustade behandlingsrum med ett sammansvetsat team av tandläkare och tandsköterskor med lång erfaren och hög kompetens, inom bl.a. implantatkirurgi och laserbehandling.


Vi som arbetar på Dentis kliniker
har flera års erfarenhet.


Vi strävar alltid efter att
du ska få den bästa möjliga vården av oss.


Våra specialiteter


Vi använder oss av modern teknologi och utbildar våra medarbetare

kontinuerligt för att ge dig den bästa och mest smärtfria tandvården.

Vad mer vi kan erbjuda dig
som patientVi erbjuder vuxen tandvård i form av undersökningar, tandlagningar, akuttandvård, tandhygienbehandling, tandprotetik (kronor och broar), tandimplantat samt estetiska behandlingar så som fasader och tandblekning.

BEHANDLING AV TANDLOSSNING


Tandlossning – parodontit – orsakas av en bakterieinflammation i tandens fäste. Första tecknet är att tandköttet blöder när du borstar tänderna. Så småningom skadas tandens rothinna och käkbenet som tanden är fäst vid. Tanden blir mer och mer rörlig och till slut tappar den sitt fäste helt.

TANDBLEKNING


Vill du ha vitare tänder?

På Dentis kliniker kan du få professionell tandblekning med långvariga resultat.TANDEXTRAKTION


Ibland blir en tand så skadad eller infekterad att den inte går att rädda och måste därför tas bort. Vi på Dentis har mångårig erfarenhet och kunskap inom tandkirurgi och vi hjälper dig gärna.ROTBEHANDLING


Det ord inom tandhälsa med kanske sämst rykte är rotfyllning – de flesta biter ihop och ryser när en sådan kommer på tal. Vi på Dentis vill ändra på detta då vi anser att ryktet är oförtjänt. Att genomgå en rotfyllning är mer komplicerat än en vanlig lagning men det gör vanligtvis inte ont, och på vår klinik kan man alltid välja att få bedövning.⋆⋆⋆⋆⋆

OMDÖMEN


"Mkt trevlig o kompetent tandvård av samtliga inom kliniken.

Rekommenderas varmt till alla även för tandvårdsrädda, tveka inte utan gör ett besök. Har gått här i minst 10 år nu och bättre vård har jag nog inte upplevt!"


- Solveig Persson

FÖLJ OSSPå Instagram & Facebook kan du följa oss för att få intressant och rolig kunskap om tandvård.

Missa bland annat inte populära veckans tips!