1

HUR BOKAR JAG TID?

Du bokar enklast online via vårt bokningssystem men det går lika bra att ringa oss på 08 - 594 402 25 eller skicka ett mail till en av våra kliniker.

Är du inte listad hos oss sen tidigare så ordnar vi det i samband med ditt första besök.

2

HUR AVBOKAR/OMBOKAR JAG MIN TID?

Du kan ringa till oss på 08 - 594 402 25 eller skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

3

ÄR NI ANSLUTNA TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN?

Ja, det är vi. Det innebär bl.a. att du kan använda ditt årliga tandvårdsbidrag hos oss.

För mer info besök: www.forsakringskassan.se/privatpers/tandvard/tandvardsstod
Vi erbjuder även tandvård till patienter med N- och F-tandvårdsintyg.

4

HUR ARBETAR NI MED TANDVÅRDSRÄDSLA?

Vi använder oss av olika behandlingsmetoder för att hantera din tandvårdsrädsla, till exempel förberedande samtal, lugnande läkemedel, senaste bedövningstekniken och även Laserbehandling. Även lugnande musik i bakgrunden brukar även uppskattas. Läs mer under behandlingar om Tandvårdsrädsla.

5

KAN JAG DELBETALA?

Vi samarbetar med Svea Ekonomi och Medical Finans och kan därmed hjälpa dig med ansökan om ett lån för kostnaden av din tandvårdsplan. Om lånet godkänns kan du delbetala direkt till dem.

6

ERBJUDER NI FÖRSÄKRING?

Vi har tecknat patientförsäkring med Länsförskringar Stockholm. Vid t.ex behov av omgörning av tidigare arbete så kontaktar tandläkaren försäkringsbolaget för eventuell patientersättning.

7

VART KAN JAG SE PRISERNA FÖR OLIKA BEHANDLINGAR?

Då varje behandling är individuell gör vi alltid en undersökning först och fastställer vad som behöver åtgärdas. På så sätt kan vi beräkna mer exakt vilken tid som behövs och inte lägga på onödiga mariginaler. Utifrån det får du ett indivuellt anpassat kostnadsförslag där du kan se vad de olika delarna kostar.

Kostnadsförslaget ingår i undersökningskostnaden.

8

VARFÖR SKA JAG GÅ PÅ REGELBUNDNA TANDLÄKARUNDERSÖKNINGAR?

Att gå på regelbundna undersökningar hos tandläkaren är något av det bästa du kan göra för att ta hand om dina tänder. Undersökningarna hjälper tandläkaren att upptäcka eventuella besvär tidigt och att förebygga framtida problem. På så sätt slipper du stora ingrepp och kostnader.

9

MÅSTE JAG KOMMA PÅ REMISS?

Nej, vi tar emot patienter utan remiss. Du behöver bara boka din tid online eller via telefon.

10

VILKEN TANDKRÄM REKOMMENDERAR NI?

Vi rekommenderar att du använder en tandkräm som innehåller fluor samt en munskölj som innehåller fluor och är fri från alkohol.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så snart vi kan.

Eller boka din tid idag så tar vi det när vi ses!

VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat ihop svar till de vanligaste frågor och funderingar som brukar dyka upp. Om du inte hittar svar på en fråga du har eller vill ha mer information om något är du varmt välkommen att ringa in till oss så hjälper vi dig.