IMPLANTAT

 

 

Tandimplantat (Artificiell Tandrot) kan vara den bästa lösningen för dig som förlorat en eller flera tänder. Implantat är vanligtvis metallskruvar av titan som opereras i käkbenet och som sedan fungerar som konstgjorda tandrötter. På dessa skruvar fästes sedan en tandkrona som ser ut som dina egna tänder.Njut av känslan av friska tänder igen

Uppsättning av implantat gör det möjligt för friska, intilliggande tänder att inte behöva slipas eller filas. Tidsperioden mellan skruvoperation och fastsättning av tandkronan är vanligtvis mellan 3-6 månader.

Med implantatbehandling kan du återigen njuta av den skönhet och funktionalitet av friska tänder. På vår klinik i Valsta finns specialisttandläkare samt professionellt utbildade tandsköterskor som har stor erfarenhet av Artificiella Tandvård.

Vi använder de bästa och senast framtagna dentala implantat och oral teknologisk vård. Varje förfarande är möjligt, från en enstaka tand till ett komplett byte av alla dina tänder.

För att implantat ska hålla livet ut måste man vara noggrann med sin munhygien, vi rekommenderar därför att man regelbundet besöker en av våra Dentis Tandläkarkliniker.